Taaaaaak 20stki najlepiej :lol:
Już drugie sprzęgło zabiłem :-(
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Gość
Już drugie sprzęgło zabiłem :-(
Jak w temacie.
Wiele było o sprzęgłach, ale takie pytanko.
Ciekawi mnie jak sie będzie sprawowało się sprzegło ze wzmocniona lub podwójną sprężyną w wycisku.
Jaki bedzie komfort operowania sprzęgłem, czy podwójna sprężyna to podwójna siła potrzebna do wysprzęglenia, i czy mechanizm wysprzęglików i innych takich mechanizmów wytrzyma takie przeróbki.
Pan Radzikowski stwierdził żeby załatwić problem sprzęgła w moim aucie to albo SPIEK x6 albo z dwóch wycisków zrobić jeden wzmocniony.
Ot i problem, tylko mi tu nie piszcie żeby zdejmować Nm i Km, bo niepoto wzmacniałem żeby teraz odpuszczać.
Pozdro
-
Gość
Zamieszczone przez MaicroftSprzeglo z dociskiem z Sharana ASZ :?: Na leonclub twierdza, ze jest mocniejsze niz seryjne z innych ASZ
Może i jest to wyjście
Komentarz
-
Gość
Zamieszczone przez PurchawaBond, sprobuj zalozyc z ARL. :idea:
ASZi ARL miały takie same numery katalogowe, a nawet niektóre katalogi ni e miały skody ASZ i stąd sprzęgło ARL.
Ale dziś sprawdzę szarana w katalogu.
Komentarz
-
Gość
Zamieszczone przez bendiPurchawa,Bond, sprobuj zalozyc z ARL.
16/07/2004 wymieniłem
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bond16/07/2004 wymieniłem
[ Dodano: Czw Sty 12, 2006 21:33 ]
Zamieszczone przez MaicroftSprzeglo z dociskiem z Sharana ASZ :?: Na leonclub twierdza, ze jest mocniejsze niz seryjne z innych ASZ
docisk 038 141 025 H
tarcza 038 141 032 R
Alhambra ASZ
docisk 038 141 025 H
tarcza 038 141 032 R
Leon ASZ/ARL
docisk 038 141 025 R
tarcza 038 141 032 G
Octavia ASZ
docisk 038 141 025 R
tarcza 038 141 032 G
faktycznie w Sharanie i Alhambrze jest inne sprzęgło, pytanie tylko czy będzie pasowało :?: :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Re: Już drugie sprzęgło zabiłem :-(
Zamieszczone przez BondPan Radzikowski stwierdził żeby załatwić problem sprzęgła w moim aucie to albo SPIEK x6
Pozdrawiam!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
ASO VW
tarcza 038 141 032 R
- 850 zł bez zwrotu starego,
- 641 zł ze zwrotem starego
docisk 038 141 025 H
- 808 zł bez zwrotu starego,
- 690 zł ze zwrotem starego
FOTA - brak
Mogę mieć zestaw:
docisk SACHS + tarcza oryginalna VW za łącznie: 1050 zł ale termin oczekiwania około 1 miesiąca bo muszą zamówić, a hak wie czy pasuje nawet nie ma jak porównać.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Gość
Komentarz